press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
©

Multi-functional Space

LOCATION

NOTES

This is a home away from home for the Taiwanese disaster relief group that commissioned this large-scale renovation. The design team was flown to Taiwan to capture the stylistic essence that defines this world-renowned organization. The truly multi-functional space boasts of commercial, institutional, and educational uses. Ilin Shieh was the project coordinator, designer, and main contact for the architectural team. 

PROJECT TYPE

Multi-purpose, mixed-use

Lite-industrial warehouse

renovation

40,000 S.F.

COMPLETION

Jan 2016

San Jose

PROJECT SCOPE

Auditorium

Entry hall

Bookstore

Educational classrooms

Commercial kitchen, dining hall

Offices

Storage for disaster relief

Credits: Ko Architects, Inc., Tzu Chi Buddhist Foundation, Gidel & Kocal Construction Company