©

A Lesson in Storage

LOCATION

NOTES

Not all projects are meant to scream "here I am!" and dazzle the world. Actually, most are built to bridge, to integrate, and to blend new functions with existing conditions. This is one such example where a multi-family housing staff gets a new storage building that looks and feels like existing residential buildings. The newness is subtle: a step-up configuration that bridges the 1-story carport with 2-story housing, contemporary aluminum windows, and modern security lighting to suit. A harmonious addition with a hint of sophistication.

PROJECT TYPE

COMPLETION

Construction Starts Summer 2019

Campbell

Storage Building

550 s.f.

PROJECT SCOPE

550 s.f. of storage space

High ceiling for vertical storage

Loading/staging space

sidewalk access

Fire shutter for fire separation

Setbacks from residential bldgs

Drip-line clearance

Credit: HVO staff, HVA staff, City of Campbell staff, NNR Engineering,

4x Engineering, AEC Engineering