press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/3
©

MV à la mode

LOCATION

NOTES

A modern interpretation of a cookie-cutter 1950s tract home. It's all in the space really. The key is opening up the previously isolated rooms for a contemporary flow. But don't be fooled by the pretty looks. The real pudding is in the walls: they are acoustically insulated to give each dweller an oasis of one's own. Just like the owners, it's got both looks, and substance. 

PROJECT TYPE

Single-family residential Addition/renovation

2,173 S.F.

4 bedrooms 2.5 baths

COMPLETION

Feb 2019

Mountain View

PROJECT SCOPE

450 S.F. master suite addition

Bedrooms renovations

2.5 baths addition/renovation

Exterior renovations

Kitchen renovations

HVAC upgrades

Electrical upgrades

Acoustic soundproof walls

Credits: HBDT Construction, Life with Dash of Whimsy, Chen family