©

MV Library/Lounge Addition, Study I

LOCATION

NOTES

This is an almost-complete makeover of a flat Mid-Century modern facade with outdated elements. The addition integrates a new garden terrace that actively engages the street frontage. Those passing by won't be able to miss the monumental porte-cochere and flanking garden patios. The library on the second floor rolls out a set of grand stairs leading up to the terrace. Bold and definitive, the new addition is meant to inject a sense of presence with a tinge of luxury into the community. Residents would be able to enjoy hospitality-like amenities while calling it home.

PROJECT TYPE

COMPLETION

Conceptual Design

Mountain View

Multi-residential Addition/renovation

3 Stories community recreational space

4,800 S.F.

PROJECT SCOPE

Monumental garden terrace/porte cochere

Flanking garden patios

Shareride entry foyer

Welcoming lobby

Library for quiet work

Lounge for social activities

Exterior back patio

Fire separation from residential buildings

New circulation stack

New covered breezeway leading to leasing office